Πληροφορίες για τους διαχειριστές διαδικτύου

Υποβάλλετε την ιστοσελίδα σε μια κατηγορία στο Kadaza

Είναι δυνατόν να υποβάλλετε την ιστοσελίδα σας σε μια συγκεκριμένη κατηγορία στο Kadaza. Αξιολογούμε κάθε αίτημα υποβολής ιστοσελίδας για να συμπεριληφθεί στο Kadaza. Μας ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα του Kadaza και είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί, για αυτό σας παρακαλούμε μην το πάρετε προσωπικά εάν η σελίδα σας δεν γίνει αποδεκτή. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το Kadaza όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο για τους χρήστες μας. Εάν απορρίψουμε την ιστοσελίδας σας δεν σημαίνει ότι δεν την εκτιμούμε.

Παρακαλούμε δώστε λίγο από τον χρόνο σας για να καταλάβετε τη διαδικασία επιλογής ιστοσελίδων στο Kadaza πριν υποβάλλετε την ιστοσελίδα σας. Κάντε κλικ εδώ για να υποβάλλετε την ιστοσελίδα σας σε μια κατηγορία του Kadaza. Παρακαλούμε πείτε μας σε ποια κατηγορία νομίζετε ότι είναι απαραίτητη η ιστοσελίδα σας.

Βοηθήστε στην διάδωση του Kadaza: Προσθέστε τον σύνδεσμο του Kadaza στην ιστοσελίδα σας!

Εάν έχετε κάποια ιστοσελίδα, θα το εκτιμούσαμε εάν συνδεόσασταν μαζί μας. Βάλτε έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα σας που να οδηγεί στο Kadaza.gr. Προτιμούμε να είναι συνδεδεμένη με την φράση “Kadaza.gr - Visual Internet Home Page”. Εάν θα θέλατε να οδηγείστε σε σύνδεσμο μιας συγκεκριμένης κατηγορίας στο Kadaza, παρακαλούμε επισκεφτείτε την κατηγορία και επικολλήστε το URL της κατηγορίας και τον τίτλο στον κωδικό σας.

_________________________________________________________________________________________

Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας, τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας: Κάντε κλικ εδώ.

    Kadaza Internationaal    Videos