Σχετικά μεΕπικοινωνίαΒοήθειαΔιαδικασία Επιλογής ΙστοσελίδωνΔιαχειριστές διαδικτύουΗ αποστολή μαςΚινητήΙδιωτικότητα


 

Ελληνική Κεντρική Σελίδα

Η Εμπεριστατωμένη Κεντρική Σελίδα & Δικτυακός Κατάλογος

 

 

Kadaza

 

► Βίντεο

 


 

Οι καλύτερες και πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στην Ελλάδα

 

Το Kadaza είναι μια εύχρηστη κεντρική σελίδα & ένας περιεκτικός διαδικτυακός κατάλογος όπου εμφανίζονται οι απολύτως καλύτεροι και πιο δημοφιλείς ιστότοποι, οι οποίοι καλύπτουν ποικίλα θέματα όπως ειδησεογραφία καθώς και κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση. Όλοι οι ιστότοποι στο Kadaza έχουν επιλεχθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και είναι οργανωμένοι κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθιστώντας το εύκολο, διαισθητικό και χρήσιμο για τον καθένα. Με το Kadaza όλοι οι αγαπημένοι σου ιστότοποι απέχουν μόνο μερικά κλίκ!

 


 

Προσωποποιημένη Αρχική Σελίδα

 

Μπορείτε να κρατήσετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και αυτές που επισκέπτεστε συχνότερα στην εξατομικευμένη κεντρική σελίδα, χωρίς να χρειάζεται κάπου η εγγραφή σας. Προσθέτετε και αφαιρείτε εύκολα τα αγαπημένα σας με τη λειτουργία της drag’n’drop (σύρε & άφησε). Όταν βάζετε προσωπικούς συνδέσμους η αναζήτηση μπορεί να γίνει σε μια εκτεταμένη βάση δεδομένων με πάνω από 25.000 ιστοσελίδες. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Εξατομίκευση Εξατομίκευση στην κεντρική σελίδα.

 


 

Ορίστε ένα όμορφο φόντο αρχικής σελίδας

 

Εξατομικεύστε την αρχική σας σελίδα με χρώματα, σχέδια και εικόνες και αλλάξτε στη στιγμή την εμφάνιση της αρχικής σας ιστοσελίδας.

 


 

Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου σε ένα πλαίσιο

 

Το Kadaza κάνει την αναζήτησή σας στο διαδίκτυο εύκολη και γρήγορη. Οι πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης τοποθετημένες όλες μαζί σε ένα – εύκολο στη χρήση του - πλαίσιο. Ένας ευχάριστα γρήγορος τρόπος αναζήτησης στο διαδίκτυο!

 


 

Ανακαλύψτε τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στον κόσμο

 

Οι συντάκτες του Kadaza έχουν χαρτογραφήσει με σαφήνεια τα καλύτερα του διαδικτύου, για πολλές χώρες. Ανακαλύψτε τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους για όλες τις κατηγορίες, παγκοσμίως. Επέλεξε τη χώρα σου.

 


 

Γρήγορη και απλή περιήγηση στον ιστό από το κινητό και το τάμπλετ σας

 

Το Kadaza είναι ιδιαίτερα εύχρηστο για χρήση σε τάμπλετ και κινητά. Απλώς κατευθυνθείτε στο kadaza.gr για να ξεκινήσετε το Kadaza, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε. Ένας ανανεωμένος, γρήγορος τρόπος περιήγησης στον ιστό από το τάμπλετ ή το κινητό σας.

 


 

 

Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας, τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας: Κάντε κλικ εδώ.

yes  Ακολουθήστε μας στο Facebook

 

 

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε ότι εμείς και η Google ενδέχεται να ορίσουμε cookies για να προβάλλουμε διαφημίσεις και να αναλύσουμε την επισκεψιμότητά μας. Εμφανίζουμε μόνο μη εξατομικευμένες διαφημίσεις. Το κρύψιμο διεύθυνσης IP είναι ενεργοποιημένο στη Google Analytics. Προβολή λεπτομερειών.