Η Εμπεριστατωμένη Κεντρική Σελίδα & Δικτυακός Κατάλογος

Το Kadaza είναι μια εύχρηστη κεντρική σελίδα & ένας περιεκτικός διαδικτυακός κατάλογος όπου εμφανίζονται οι απολύτως καλύτεροι και πιο δημοφιλείς ιστότοποι, οι οποίοι καλύπτουν ποικίλα θέματα όπως ειδησεογραφία καθώς και κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση. Όλοι οι ιστότοποι στο Kadaza έχουν επιλεχθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και είναι οργανωμένοι κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθιστώντας το εύκολο, διαισθητικό και χρήσιμο για τον καθένα. Με το Kadaza όλοι οι αγαπημένοι σου ιστότοποι απέχουν μόνο μερικά κλίκ!

Βίντεο  Βίντεο

__________________________________________________________________________________________
 
Personal Internet Homepage

Πρωσοποποιημένη Αρχική Σελίδα

Μπορείτε να κρατήσετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και αυτές που επισκέπτεστε συχνότερα στην εξατομικευμένη κεντρική σελίδα, χωρίς να χρειάζεται κάπου η εγγραφή σας. Προσθέτετε και αφαιρείτε εύκολα τα αγαπημένα σας με τη λειτουργία της drag’n’drop (σύρε & άφησε). Όταν βάζετε προσωπικούς συνδέσμους η αναζήτηση μπορεί να γίνει σε μια εκτεταμένη βάση δεδομένων με πάνω από 25.000 ιστοσελίδες. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Εξατομίκευση στην κεντρική σελίδα.

__________________________________________________________________________________________

 

 Personalize Start Page

Φόντο

Εξατομικεύστε την αρχική σας σελίδα με χρώματα, σχέδια και εικόνες και αλλάξτε στη στιγμή την εμφάνιση της αρχικής σας ιστοσελίδας.

 

 

Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου σε ένα πλαίσιο

Το Kadaza κάνει την αναζήτησή σας στο διαδίκτυο εύκολη και γρήγορη. Οι πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης τοποθετημένες όλες μαζί σε ένα – εύκολο στη χρήση του - πλαίσιο. Ένας ευχάριστα γρήγορος τρόπος αναζήτησης στο διαδίκτυο!

_________________________________________________________________________________________

 

Kadaza Mobile Startpage

Το Kadaza στο τηλέφωνό σας

 Η κινητή έκδοση για την ιστοσελίδα kadaza.gr/m έχει βελτιοποιηθεί για θέαση σε κινητές συσκευές. Πηγαίνετε απλά στο kadaza.gr/m στον πλοηγό κινητής σας τηλεφωνίας για να βάλετε το Kadaza στο κινητό σας, οποιαδήποτε συσκευή και εάν χρησιμοποιείτε. Γρήγορη & απλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από το έξυπνο κινητό σας. > Περισσότερα

 

 

 

_________________________________________________________________________________________

Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας, τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας: Κάντε κλικ εδώ.

    Kadaza Internationaal    Videos